Brengt mensen in beweging

van samen werken naar samenwerkenStap in je eigen grootsheid

De grootste belemmering voor het behalen van de individuele doelstellingen vorm vaak de persoon zelf. Gevoelens kunnen behoorlijk in de weg zitten en helaas wordt al te vaak juist aandacht gegeven aan hetgeen niet lukt. Bewustwording hierop en het bieden van handvatten voor een effectieve aanpak, dat is de manier waarop IRworks ondersteuning biedt.

Na enkele intensieve sessies ontdekt de deelnemer de eigen weerstand en krijgt direct praktische handreikingen aangeboden voor succesvoller gedrag. Gedreven door eigen enthousiasme en motivatie van de deelnemer worden resultaten snel zichtbaar, waardoor de persoon een doorbraak bereikt in de eigen ontwikkeling.

'Snel werd de vinger op de zere plek gelegd. Liefdevol geconfronteerd kreeg ik helder waar de pijnpunten zitten. Met praktische tips kon ik direct aan de slag en de knop omzetten.'

Coaching is erop gericht om mensen te laten groeien. Ieder persoon is uniek en heeft bijzondere talenten en vaardigheden. Het gaat erom juist die sterke punten van een persoon te vergroten en een praktische aanpak voor de minder sterke kanten te ontwikkelen. De persoon komt in zijn/haar natuurlijke kracht en heeft hierdoor de meeste waarde voor de organisatie.

'De aanpak is ondersteunend en directief. Geen diepe inzichten en therapeutische inslagen, maar korte en krachtige oefeningen en aandacht voor houding en gedrag op de werkvloer'

Het is belangrijk dat de gecoachte direct aan de slag kan met de verkregen informatie, zodat vanaf het eerste moment positief effect zichtbaar wordt. IRworks werkt daarom zoveel mogelijk met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. De coaching is derhalve niet theoretisch en algemeen, maar wordt door het maatwerk juist heel persoonlijk en doeltreffend.

Het persoonlijke coaching traject doorloopt een aantal fasen:
Fase 1: Richting bepalen
Fase 2: Sessies
Fase 3: Ondersteuningsplan
Fase 4: Onderhoud