Brengt mensen in beweging

van samen werken naar samenwerkenEnthousiaste reacties van lezers

Wat een verfrissende kijk op verandering (innovatie) binnen organisaties. Het beschrijft op een levendige manier hoe je zorgvuldig moet zijn in veranderingen. Dit boek is echt een feest om te lezen en heeft me aangemoedigd om vast te houden aan mijn koers, met deze waardevolle inzichten stevig in mijn rugzak.

Ik ben gisteravond direct begonnen met lezen in het boek. Echt zeer herkenbaar wat jullie schrijven...zeer toegankelijk en een mooi opgebouwd boek . Het hoofstuk over “fix it as you go” kan ik mij zeer in vinden. Dank je wel voor deze inspiratie.

Heerlijk toegankelijk boek met leuke praktijkvoorbeelden. Heel lezenswaardig en heb er echt wat van opgestoken. Vooral wanneer iets een succes is en dat je dat vanuit de verschillende perspectieven kan bekijken. Je hebt toch de neiging dat vanuit jezelf te doen. Als je vanaf het begin alle hoeken meeneemt, neem je ook de anderen beter mee.

Wat een leuk boek! Veel herkenbare quotes en praktijkkeuzes. Wat me vooral aanspreekt is de no-nonsense uitdrukkingen en voorbeelden. Komt zeker van pas.